Hogyan kaphatok ajándék terméket?

     

Mihez kezdjek a csomagolási hulladékkal?

TOP termékek

Szeszfőzés házilag - Útmutató kezdő és haladó házipárlat-készítőknek

 Szeszfőzés házilag - Útmutató kezdő és haladó házipárlat-készítőknek
-6%
Szeszfőzés házilag - Útmutató kezdő és haladó házipárlat-készítőknek

Ingyenes szállítással!

 

Aaron Hyde
Scolar Kiadó Kft., 2023.03.10.
Fordító:
Alföldy Zsigmond
TANULD MEG A HÁZI LEPÁRLÁS ÖSSZES FORTÉLYÁT - BELEÉRTVE AZ ALAPOKAT, AZ ÍZFEJLESZTÉST ÉS A PALACKOZÁST - EBBŐL AZ IRÁNYADÓ KÉZIKÖNYVBŐL!

Akár arról keresel egyértelmű, érthető információkat, hogy miképpen készítsd el az első párlatodat, akár gyakorlott házipárlat-főzőnek mondhatod magadat, ha tovább szeretnéd tökéletesíteni az italaidat, jó helyen jársz. Ebben az útmutatóban Aaron Hyde minősített szakember avat be a különböző eljárások kulisszatitkaiba, a fermentáció fázisától a lepárlás folyamatain át az érlelésig és a lehetséges keverések készítéséig. A könyvben olvashatsz:
- A lepárlásról: Az alapokról, a desztilláció elméletéről, a különböző lepárlókészülék-dizájnokról, a párlatokról és hozzávalóikról.
- A lepárlás előtti teendőkről: Ismerd meg a fermentáció folyamatait, készítsd el a saját cefrédet!
- A lepárlás folyamatáról: Ez a lényeg! Az útmutató leghosszabb része e témát járja körül, bemutatva a modern desztillációs technikákat, a lepárlás folyamatát, a kulcsfontosságú döntéseket, a folyamatvezérlést, a szesz begyűjtését és további desztillációs lépcsőket.
- A lepárlás utáni eljárásokról: Az ízvilág kifejlesztéséről, illetve kontrollálásáról, az alkohol szűréséről, az érlelés folyamatáról, a minőségi szempontokról, a keverésről, továbbá a palackozásról és a tárolásról is hasznos ismereteket szerezhetsz.
- Receptek: Akár bourbont, akár skót whiskyt, gint, rumot vagy vodkát szeretnél készíteni, ha lépésről lépésre követed a szerző instrukcióit, tökélyre fejlesztheted a tudományodat.
Megbízható és kipróbált információival ez a kötet a párlatkészítés új sztenderdjét teremti meg.
211610
EAN:
9789635096343
Megjelenés:
2023.03.10.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
224
Nyelv:
magyar
9 755 Ft 
9 150 Ft
Kezdete: 2023.11.19   A készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
k28
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!