Hogyan kaphatok ajándék terméket?

     

Mihez kezdjek a csomagolási hulladékkal?

TOP termékek

Sajttorták a világ minden tájáról - Az Aliter Dulcia cukrászműhely különlegességei

Sajttorták a világ minden tájáról - Az Aliter Dulcia cukrászműhely különlegességei
-4%
Sajttorták a világ minden tájáról - Az Aliter Dulcia cukrászműhely különlegességei

Ingyenes szállítással!

 

Isabel Pérez
Partvonal Kiadó, 2023.02.17.
Isabel Pérez kilenc év kitartó munkája és a világ legkülönbözőbb tájairól érkező cukrásztanulók százainak lelkes érdeklődése nyomán vetette papírra az Aliter Dulcia cukrászműhely sajttortáinak titkait e több mint nyolcvan receptet tartalmazó receptkönyvben. Az Aliter Dulcia fő attrakciója a sajttorta: ezek azok a sütemények, amelyek csodálatos külső megjelenésükkel és izgalmas ízvilágukkal varázsolják el a rajongókat.

A kötetből megismerhetjük a különféle tejtermékek világát, jellemzőiket és felhasználási módjukat, megtudhatjuk, melyiket milyen sajttorta tésztájába érdemes belekeverni. Az Aliter Dulcia kínálatában a réteslap- vagy kekszalapú tejberizses, csokoládés és sós karamellás sajttortáktól kezdve a gyümölcstortákig minden megtalálható - a világ különböző országaiban közkedvelt sajttorta-különlegességek is, így bátran nevezhetjük ezt a kiadványt a sajttorták bibliájának.

"Ezzel a könyvvel szeretnék tisztelegni az örök desszert előtt, amely a görög Számosz szigetén született, majd az évszázadok során ínyencek ezreinek a kulináris szokásaihoz alkalmazkodott, és még ma is rendre verhetetlennek bizonyul a legkívánatosabb, legnépszerűbb és legnagyobb csodálatnak örvendő sütemények rangsorában." - Isabel Pérez
211925
EAN:
9789636090333
Megjelenés:
2023.02.17.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
244
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
500
 
 
 
 
8 499 Ft 
8 150 Ft
Kezdete: 2023.11.19   A készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
k26
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!